Travesti Öykü bugün evleniyor

İzmir’de geçirdiği operasyonla cinsiyet değiştiren ve bir süre önce mahkeme kararıyla pembe nüfus cüzdanı alan Gökkuşağı Derneği Başkanı Öykü Evren bu akşam evleniyor

İzmir’de geçirdiği operasyonla cinsiyet değiştiren ve bir süre önce mahkeme kararıyla pembe nüfus cüzdanı alan Travestileri, Transseksüelleri, Geyleri, Lezbiyenleri Koruma, Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneği (Gökkuşağı) Başkanı Öykü Evren, Bursa’da bu akşam evlenecek.

Düğün öncesi gittiği güzellik salonundan beyaz gelinliğiyle çıkışta, trafiğe kapalı olan Nalbantoğlu Sokağı’ndan fotoğraf stüdyosunun bulunduğu Atatürk Caddesi’ne yürüyerek giden Evren, sokak üzerinde kendisini görüp yanına gelerek gitarla ”Samanyolu” şarkısını seslendiren gençlere teşekkür etti.

Stüdyoda damat adayıyla birlikte fotoğraf çektirdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Evren, pembe cüzdanını aldıktan sonra ikinci büyük mutluluğu, evleneceği Mehmet Özen ile yakaladığını kaydetti.

Evren, Atatürk Caddesi’ndeki bir düğün salonunda bu akşam gerçekleşecek düğün töreniyle, bir süredir birlikte olduğu Özen ile dünyaevine gireceğini anlatan Evren, düğün tarihi için özellikle 07.07.2007’yi seçtiklerini söyledi. Gazetecilerin görüntü aldıkları sırada ”yüzünün göründüğü” fotoğrafların çekilmesine izin vermeyen Özen de çok mutlu olduğunu bildirdi.

Bu arada düğün töreninin, damat Mehmet Özen’in isteği doğrultusunda basına kapalı gerçekleştirileceği öğrenilirken, Almanya’dan gelen bir belgesel ekibinin tören öncesi ve sonrasını görüntüleyeceği kaydedildi.

KAYNAK: http://www.hurhaber.com/travesti-oyku-bugun-evleniyor/haber-60596

Leave a Reply

Öykü Evren Özen